Πετρελαιο Θερμανσης στην Αθηνα

Η Ιστοσελίδα Πωλείται ή Ενοικιάζεται

Πετρέλαιο Θέρμανσης στην Αθήνα

Οι εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων φροντίζουν και για το πετρέλαιο θέρμανσης. Αναλαμβάνουν όλα τα στάδια και τις διαδικασίες που αφορούν στο πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο και εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας ή του κτιρίου γενικά, απαλλάσσοντας τον διαχειριστή και τους ενοίκους.

Συγκεκριμένα, οργανώνουν τη διανομή και παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στον εκάστοτε χώρο υπεύθυνα, αξιόπιστα, γρήγορα και σε καλύτερες τιμές από αυτές που θα μπορούσε να πετύχει μεμονωμένα ο κάθε διαχειριστής ή ένοικος.

Η διαδικασία παραλαβής και παράδοσης πετρελαίου θέρμανσης ή φυσικού αερίου περιλαμβάνει έλεγχο της ποσότητας και της ποιότητας με σύγχρονα όργανα μέτρησης από έμπειρο προσωπικό.

Για λόγους αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, οι ποσότητες που αναγράφονται στους μετρητές των βυτιοφόρων θα πρέπει να αντιστοιχούν και στους μετρητές των δεξαμενών που διαθέτουν οι πολυκατοικίες. Για αυτό και οι μετρήσεις είναι διπλές και γίνονται τόσο στην παραλαβή όσο και στη διανομή.

Άλλες υπηρεσίες

Πέρα από την υπηρεσία παραγγελίας και διανομής πετρελαίου θέρμανσης, οι εταιρίες διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων αναλαμβάνουν και την τακτική συντήρηση του καυστήρα ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και να επιτυγχάνεται η οικονομική κατανάλωση του πετρελαίου.

Επιπλέον, αναλαμβάνουν τον καταμερισμό των δαπανών της κεντρικής θέρμανσης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και νόμους της Πολιτείας. Ο καταμερισμός που αφορά σε δαπάνες συντήρησης ή επισκευής του συστήματος θέρμανσης γίνεται βάσει του ποσοστού (γνωστό και ως χιλιοστά) του κάθε διαμερίσματος. Ως προς την κατανάλωση πάλι, αυτή κατανέμεται ανάλογα με τον τύπο θέρμανσης κάθε πολυκατοικίας ή κτιρίου (αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση).

Φορείς & Εταιρείες

Φορείς

Πιστοποιημένες εταιρείες πετρελαιοειδών

Ειδήσεις του χώρου

Διαβάστε περισσότερα για τη διανομή πετρελαίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.